Liity

Ilmastometsän jäseneksi liitytään maksamalla liittymismaksu Ilmastometsä ry:n tilille:

Maksutiedot:
Saaja: Ilmastometsä ry
Tilinumero:   FI14 1544 3000 2905 64, NDEAFIHH
Summa: 40€
Viesti: Asuinkunta ja sähköpostiosoite (korvaa @-merkki _at_)

Ilmastometsään liittymällä pääsee mukaan perustamaan luonnonsuojelualuetta. Liittymällä saa myös yhteisön luonnonsuojelualueen perustamisesta kiinnostuneista ihmisistä. 40€ liittymismaksu sisältää ensimmäisen vuoden jäsenmaksun. Liittymisen jälkeisinä vuosina jäsenyyttä voi jatkaa maksamalla vuosittaisen muutaman euron jäsenmaksun. Summa määritellään yhteisesti vuosikokouksessa.

Liittymismaksuilla katetaan luonnonsuojelualueiden hankinta ja jäsenmaksuilla yhdistyksen toiminnan ja luonnonsuojelualueiden ylläpidon kulut. Maksamalla liittymismaksun hyväksyt yhdistyksen säännöt ja tietosi (nimi, sähköpostiosoite ja asuinkunta) lisätään yhdistyksen jäsenrekisteriin.

Yhdistyksen kevätkokoukset  pidetään maalis-toukokuussa. Kokouksiin ja päätöksentekoon voi osallistua etäyhteyden avulla. Yhdistyksen jäsenillä on  äänioikeus yhdistyksen kokouksissa, sekä läsnäolo- ja puheoikeus yhdistyksen hallituksen kokouksissa. Jäsenmaksu on 5€ vuodessa.

 

Kiitämme kaikkia yhdistystä tukevia!

y-tunnus: 3083355-6

Rahankeräyslupa RA/2022/1006, voimassa alkaen 29.06.2022 koko maassa Ahvenanmaata lukuunottamatta. Myöntäjä Poliisihallitus, arpajaishallinto.

Kerätyt varat käytetään rauhoitettaviksi luontoalueiksi tarkoitettujen maa-alueiden hankintaan. Rauhoitetut luontoalueet tukevat luonnon monimuotoisuutta, hiilinieluja ja -varastoja