Liity

Ilmastometsän jäseneksi liitytään maksamalla liittymismaksu Ilmastometsä ry:n tilille:

Maksutiedot:
Saaja: Ilmastometsä ry
Tilinumero: FI93 7997 7996 8966 14
Summa: 40€
Viesti: Asuinkunta ja sähköpostiosoite (korvaa @-merkki _at_)

Ilmastometsään liittymällä pääsee mukaan perustamaan luonnonsuojelualuetta. Liittymällä saa myös yhteisön luonnonsuojelualueen perustamisesta kiinnostuneista ihmisistä. 40€ liittymismaksu sisältää ensimmäisen vuoden jäsenmaksun. Liittymisen jälkeisinä vuosina jäsenyyttä voi jatkaa maksamalla vuosittaisen muutaman euron jäsenmaksun. Summa määritellään yhteisesti vuosikokouksessa.

Liittymismaksuilla katetaan luonnonsuojelualueiden hankinta ja jäsenmaksuilla yhdistyksen toiminnan ja luonnonsuojelualueiden ylläpidon kulut. Maksamalla liittymismaksun hyväksyt yhdistyksen säännöt ja tietosi (nimi, sähköpostiosoite ja asuinkunta) lisätään yhdistyksen jäsenrekisteriin.

Yhdistyksen kevätkokoukset  pidetään maalis-toukokuussa. Kokouksiin ja päätöksentekoon voi osallistua etäyhteyden avulla. Yhdistyksen jäsenillä on  äänioikeus yhdistyksen kokouksissa, sekä läsnäolo- ja puheoikeus yhdistyksen hallituksen kokouksissa.

Kiitämme kaikkia yhdistystä tukevia!

y-tunnus: 3083355-6

Pienkeräyslupa RA/2021/201

Pienkeräyksen voi järjestää ajalla 01.03.2021 – 30.05.2021. Pienkeräyksen voi järjestää koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Varojen käyttötarkoitus: Luonnonsuojelualueiden hankintaan joukkoistavan nettisivun kehittäminen. Rakennamme web-sivua, jossa lahjoittajat voivat suojella ”oman neliön” suojeltavaksi yhdistyksen suojeltavaksi hankittavasta metsästä. Varojen toissijainen käyttötarkoitus: Suojeltavan alueen hankinnan kustannukset.